Ahol az ötlet valósággá válik...

Médiafelületeink

RÁDIÓ MOST KAPOSVÁR

Rádiónk 2013. július 1-jén indult a 91,2 MHz-en. Fiatalos, lendületes, kereskedelmi médiumot működtetünk, melynek legfontosabb ismérve a helyi jelleg. Szórakoztató, informatív tartalmat készítünk, könnyen fogyasztható, ugyanakkor igényes zenékkel, melyeket minden korosztály szívesen hallgat. Hírt adunk a város és környéke legfontosabb történéseiről, kulturális, közéleti és sporteseményeiről. Mindenhol ott vagyunk, ahol olyan dolog történik, ami fontos az önök számára.
Bízunk abban, hogy szívesen hallgatnak minket, hogy a Rádió Most Kaposvár nemcsak a háttérzenét szolgáltatja, hanem része az önök mindennapjainak!

KAPOS EXTRA KÖZÉLETI ÉS KERESKEDELMI HETILAP

Újságunk Kaposvár legrégebbi, s egyik legmegbízhatóbb lapja 1991-ben alakult. Kereskedelmi tevékenységünk mellett közéleti funkciót is ellátunk, tájékoztatva városunk közel hetvenezres lakosságát. Olvasóink visszajelzései mutatják, hogy Kaposvár mintegy 26.000 háztartásának több mint a felében ez az újság szolgáltatja a helyi híreket.   
Példányszámunk heti 28.000, megjelenési napunk csütörtök. Lapunk Broadsheet (310x480 mm) méretben, 48 g-os papíron jelenik meg, minden oldalunk színes.
A Gallup Intézet 2008. és 2009. és 2010. években végzett közvélemény-kutatásai szerint lapunk a város legolvasottabb írott médiuma. (Azóta ilyen, a lakosság médiafogyasztási szokásait vizsgáló felmérés nem készült.)
Tekintse meg lapszámaink pdf-állományait (nyomtatási képét) az “archívum” linknél!

KAPOSVÁR MOST.HU VIDEÓS HÍRPORTÁL

A videós on-line hírportált 2012-ben hoztuk létre azzal a céllal, hogy legyen egy olyan, lokálpatrióta kaposvári oldal, amely ellátja friss hírekkel az itt élőket és főként a kaposváriakról szól. Minden olyan eseményről beszámolunk, amely fontos az itt élők számára, legyen az egy ünnepség, sajtótájékoztató, közérdekű hír, vagy bármilyen, kaposvári közösséget érintő információ. Az oldal mellett Kaposvár és környéke legnagyobb internetes közösségéhez juttatjuk el naponta a híreinket, az ott követőink száma már meghaladja a tizenötezret.

Írjon nekünk!

 
Ellenőrzőszó  
Ugrás fel